Over Interbro

Interbro staat voor INTERmediaire BROkers en ondersteunt bedrijven bij het kiezen van de juiste rekruteringspartner in de uitzendsector. Onze toegewijde medewerkers zetten zich dagelijks in om de uitzend- en selectiekosten van vele Belgische bedrijven te reduceren. InterBro staat in rechtstreekse verbinding met de intermediaires en kan daardoor steeds competitieve tarieven en kwalitatieve oplossingen aanbieden.
InterBro gaat voor u op zoek naar de beste deal en geeft daarbij steeds advies op maat. We zijn uw ervaren HR-adviseur die de sector door en door kent, steunend op een vast team van brokers uit de rekruteringssector. Ons team werkt hierbij volledig onafhankelijk.

WAT IS UW VOORDEEL?

Samen zijn we sterker!

Interbro benadert de uitzendmarkt met gebundelde W&S vragen van meerdere bedrijven. D.m.v. dit aankoopcollectief kunnen we niet alleen een extra tariefvoordeel verwezenlijken, maar ook de kwaliteit hiervan garanderen. Na uitgebreide analyse van uw kostenstructuur uit het verleden, gaan we in onderhandeling met de verschillende intermediairs en informeren we u over het beste tarief en de verwachte besparing.